28 / 04 / 2024

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.



Madencilik şirketi Koza Altın, sürdürdüğü altın arama çalışmalarından sonuç alıyor. Ağrı'da 20 tonluk keşif yapan ve 2022 yılında Eskişehir'de de 20 bin onsluk altın kaynağı bulduğunu açıklayan Koza Altın, bu kez Kayseri'de rezerv buldu.

Koza Altın AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Borsa İstanbul’da işlem gören Koza Altın AŞ, altın arama çalışmaları sonucunda ulaştığı yeni altın rezervlerine ilişkin yazıyı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıkladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön