12 / 05 / 2024

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas



İŞ BANKASI 150 TL PARA PUAN HEDİYESİ VERİYOR

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kart kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası 31 Ocak tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan kampanyası kapsamında her harcama karşılığında TL hediyesi veriyor. Bireysel bankamatik kartları ile farklı günlerde ve tek seferde 200 Türk Lirası ve üzeri tutarlarda harcama yapan müşterilere günlük 5 Türk Lirası, toplamda ise 150 Türk Lirası değerinde para puan hediyesi vereceğini duyuran banka, ticari statülü müşterilerin kampanyadan yararlanamayacaklarını ifade etti.

 Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

TÜRKİYE İŞ BANKASI KAMPANYASINA ONAY VER SEN DE KAZAN

Maximum anlaşmalı işyerlerinden farklı günlerde ve tek seferde 200 Türk Lirası ve üzeri tutarlarda harcama yapan tüm bireysel müşterilerine 150 Türk Lirası’na kadar para puan hediyesi vereceğini açıklayan Türkiye İş Bankası, kampanyanın katılım gerektirdiğini kaydetti. Kampanyadan yararlanabilmek için ilk harcamadan önce kampanyaya onay verilmesi gerekiyor. Türkiye İş Bankası, ilgili onayın Maximum Mobil uygulaması veya İşCep üzerinden verilebileceğini duyurdu.

6 bankada peş peşe yeni yıl depremi! İş Bankası, Ing, Akbank, Garanti, QNB, TEB açıkladı! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası’ndan, borsa yatırımcısını ilgilendiren hamle!


Geri Dön