28 / 04 / 2024

Türkiye Kalkınma Bankası 15 gayrimenkul satacak

Türkiye Kalkınma Bankası 15 gayrimenkul satacak

Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdürlüğü 15 gayrimenkulü satışa çıkardı



Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdürlüğü mülkiyeti kendisine ait 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkuller Ankara, Aydın, Adıyaman, Yozgat, Yalova, Erzurum, Mersin, Çanakkale, Diyarbakır, Siirt, İzmir, Bursa ve Gaziantep'te bulunuyor. Bu gayrimenkuller arasında bina, arsa, tarla, otel, süt fabrikası, besi çiftliği, İmes Gıda Çay Paketleme Fabrikası, Kateks Tuğla fabrikası ile Datsan Tuğla Fabrikası da bulunuyor.

TKB'nin satışa sunduğu gayrimenkullerin arsaları 272 bin 781 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 272 bin 781 metrekare büyüklükteki  Ankara  Şereflikoçhisar'daki arsa için istenen tahmini bedel 2 milyon 360 bin TL, geçici teminat ise 118 bin TL.  Bu arsa aynı zamanda satışa çıkan gayrimenkuller arasında en büyük arsa alanına ve fiyata sahip olan gayrimenkul olarak göze çarpıyor. En küçük gayrimenkul olan 240 metrekare büyüklükteki tarla ise Erzurum'da bulunuyor.

Listenin en düşük fiyata sahip olan gayrimenkulü ise Aydın Nazilli'deki 968 metrekare büyüklükteki taşınmaz. Banka bu arsa için 4 bin 350 TL tahmini bedel ve 217 TL'de geçici teminat tayin etti.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön