28 / 04 / 2024

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında normalleşme adımları başladı. Kudüs Ticaret Odası, Türkiye ile önemli bir anlaşmaya imza attı. İşte detaylar…



ÖNEMLİ İKİLİ GÖRÜŞME

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerde normalleşme süreci devam ederken Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılım sağlamak için New York’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber heyet olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta İsrail Başbakanı Yair Lapid ile ciddi bir görüşme gerçekelştirdi. Bu görüşme sonucunda Türkiye-İsrail ilişkilerinde iki ülke, diplomatik ilişkilerin tekrar üst seviyeye çıkarılması konusunda mutabık kaldı.

BAŞVURULAR ALINACAK

Kudüs Ticaret Odası Türkiye ofisi çalışmalara kapsamı bütününde ihracatçılar içinde bir duyuru gerçekleştirerek e- posta yolu ve sosyal medyadan başvuruların alınacağını bildirdi. 

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön