Arsa ve Arazi

Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 şehir!

Arsa ya da arazi almak isteyenler hangi illeri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Türkiye’de arazi fırsatları olan, gelecekte kârlı çıkabilecek 11 şehri paylaştı. İşte o paylaşım...

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar yatırımcıları da arsa ve arazi yatırımlarına yöneltti. Ülkemizde özellikle 2023 yılının Ocak ayından sonra arsa satış hacminde en yüksek seviyelere ulaşılırken, geçtiğimiz sene ise konut dışı satışlarda' yüzde 58.44'lük oranla adeta yeni bir rekor kırılmıştı.

Konut fiyatlarının giderek daha da artmasıarsa ve arazinin yıldızını giderek daha da parlatırken yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar hangi şehirleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor.  

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı https://twitter.com/muratguItekin üzerinden yine çok önemli bir paylaşım yaptı.

Türkiye’de arazi fırsatları olan, gelecekte kârlı çıkabilecek 11 şehri paylaşan Murat Gültekin'in paylaşımındaki şehirler şu şekilde: İstanbul, Ankara, İzmir , Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Balıkesir, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Konya. 


Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:


Türkiye’de arazi fırsatları olan, gelecekte kârlı çıkabileceğiniz 11 şehir;

İstanbul , Ankara , İzmir , Çanakkale , Kırklareli, Kocaeli, Balıkesir, Antalya, Mersin , Diyarbakır, Konya. 

Yakında Detay ve Lokasyonları paylaşacağım.

 

Milli Emlak'tan son dakika KDV'den muaf arazi fırsatı! İki ilde 25 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

100 bin TL'nin 92 günlük faizi ne kadar? İşte Mayıs 2024 Yapı Kredi, TEB, Akbank, ING, Enpara faiz oranları!