07 / 05 / 2024

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...



Sürdürülebilirlik ve inovasyonu kapsamına alan Samsung, beyaz eşya ürünlerindeki dayanıklılık vaadini şimdi Türkiye’de bir ilke imza atarak taçlandırmayı hedefliyor. Samsung, Dijital Inverter Kompresörler (DIT Compressor) ile Dijital Inverter Motorlar (DIT Motor) özelinde seçili çamaşır, kurutma makineleri ve buzdolabı ürünlerinie 20 sene garanti sunuyor. 

Şimdiye kadar sunulmuş en kapsamlı garanti programı olan ‘20 yıl garanti’ uygulaması, aynı zamanda şirketin devamedilebilirlik, enerji tasarrufu ve çevre yaklaşımıyla da örtüşüyor.

Türkiye de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

DIT KOMPRESÖR SAYESİNDE, VERİMLİ VE HASSAS SOĞUTMA!

Samsung’un içerisinde DIT Kompresör yer alan buzdolaplarında yedi farklı soğutma hızı bulunuyor. Böylece dolap kapaklarının açılıp kapatılması sırasında içerisindeki ısı korunabiliyor. Bu sebeple farklı iklim koşullarında dahi soğutma hızı en iyi tarzda ayarlanıyor. Öte yandan dolaba yerleştirilen farklı ısılardaki gıdalara göre de haznesindeki ısıyı otomatik olarak ayarlayabilen buzdolapları, gerektiğinde ısıyı düşürüp yükseltebiliyor. Bu akıllı kontrol sistemi buzdolabının hem verimliliğini büyütüyor hem de kompresörünün uzun seneler sorunsuz çalışmasını sağlıyor. 

Türkiye de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

DIT MOTORLU ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNESİ

Samsung’un içerisinde DIT Motor yer alan çamaşır ve kurutma makineleri ise konvansiyonel motorlu klasik makinelere göre daha daha güçlü ve sessiz bir performans sergiliyor. Geleneksel motorlardaki sürtünmeye bağlı çalışan ve motorun ömrünü kısaltan parçaların, Inverter motorda kullanılmaması, motorun uzun seneler verimli, dayanıklı ve sessiz çalışmasını sağlıyor. Bunların dışında ürünlerindeki malzeme kalitesini de her geçen gün çoğalan Samsung, DIT motorlarında alüminyum yerine büyük iletkenlik sağlayan bakır bileşenlerini kullanıyor.

Buzdolaplarındaki DIT kompresörlerine ve çamaşır makinelerindeki DIT motorlarına 20 sene garanti sunan Samsung, oluşan kompresör ve motor arızalarında ürünleri, ücretsiz onarıyor veya değişimini sunuyor. Ürünlerde arıza ya da sorun olduğunda ise Samsung Yetkili Servisleri, bir ila dört gün içinde onarımı bitirilerek ürünü müşterilere teslim ediyor. 

Samsung’un seçili beyaz eşya ürünlerinde sunduğu 20 sene garanti uygulaması ile ilgili daha detaylı bilgiye
" http://www.samsung.com/tr/secili-beyaz-esyalarda-20-yil-garanti/" adresinden ulaşılabilirsiniz.

Samsung klimalarda indirim rüzgarı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

1 Ocak 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

EYT'liler müjde! EYT emeklilik maaşları hesaplara o tarihte yatacak! İşte detaylar...  


Geri Dön