06 / 05 / 2024

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?



KİMLER BAŞVURABİLİR?

İsdemir açıklamasına göre, söz konusu talebe başvuracak adaylarda aranan şartlar şunlar:

-Meslek liselerinin elektrik, elektronik, endüstriyel otomasyon bölümü,

-Meslek liselerinin makine teknolojisi bölümü,

-Meslek liselerinin metal, metalürji teknolojisi bölümü,

-Meslek liselerinin bilişim teknolojileri bölümü,

-Meslek liselerinin motorlu araçlar teknolojisi bölümü,

-Meslek liseleri ve meslek yüksekokullarının elektrik-elektrik-elektronik, enerji, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilgisayar teknolojileri alanlarından mezun olmaları.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

İŞTE ADAYLARDA ARANAN YAŞ ŞARTI

İsdemir açıklamasında,  başvurusu kabul edilecek adaylarla ilgili yaş şartı konusu ise şöyle:

Başvuru yapan adayların başvuru yaptıkları tarih itibariyle 18-25 yaş aralığında olması, askerliğini yapmaya engeli bulunmaması, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın olmaması gerekiyor.

Kişilerin, kimlik belgeleri ile yapacağı fiziksel başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacağı başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar yapılacak. İsdemir açıklamasında, saat ücretli tüm pozisyonlarda yıl boyunca ihtiyaçları doğrultusunda işe alımlarını sürdüreceğini de bildirdi.

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön