29 / 04 / 2024

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.



YÖK TÜRKİYE'DEKİ ÜNİVERSİTELERİ UYARDI

Muhammed El Gabbani'nin dolandırıcılık siteminin temel taşı olan kurduğu dernek üzerinden Türkiye'deki birçok üniversite ile anlaşma ve görüşmeler yaptığı anlaşıldı. Gabbani'nin faaliyetleri Yüksek Öğretim Kurulu'na (YÖK) şikayet edildikten sonra YÖK bütün üniversitelere 18 Temmuz 2019 tarihli bir yazı gönderdi. Yazıda Uluslararası Üniversiteler Birliği Derneği'nin YÖK tarafından tanınan bir kuruluş olmadığını, üniversitelerin bu hususu dikkate almasını ifade etti. Bu yazının da Muhammed El Gabbani'nin faaliyetlerini durdurmaya yetmediği dolandırıcılık faaliyetlerinin İstanbul Başakşehir'de tutulan bir ofisten sahte diploma verilmye devam edildiği anlaşıldı.

 Türkiye yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön