30 / 04 / 2024

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Eskişehir'in Merkez Işıklar Mahallesinde bulunan Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümün 11 aylığına kiraya verilmesi işi ihale edilecek.



GAYRİMENKUL KİRAYA VERİLECEKTİR


Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğünden:


1 - Eskişehir ili Merkez Işıklar Mahallesi 183 Pafta 1121 Ada 175 Parsel Nolu Enstitümüze bağlı Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümü 11 Aylığına açık ihale usulüyle kiraya verilecektir.


İhale 20.04.2015 Pazartesi günü saat 14.00 de Ayaş yolu 18. Km. adresinde bulunan Şeker Enstitüsü A Binasında yapılacaktır. İhaleye gerektiğinde açık artırma ve pazarlık usulü ile devam edileceğinden isteklilerin ihale gün ve saatinde ihale yerinde bulunmaları gerekmektedir.


2 - İsteklilerin teklif mektuplarını ihalenin yapılacağı 20.04.2015 Pazartesi günü en geç saat 14.00 de kadar Müdürlüğümüz Haberleşme servisine vermeleri gerekmektedir.

3 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teminatlar nakit veya banka teminat mektubu olabilir.


4 - İhale üzerinde kalan istekli ihale tutarının %6 sı oranında kesin teminat verecektir.


5 - Teklifler posta ile de gönderilebilecektir. Ancak postadaki gecikmeler, vaktinde verilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.


6 - Teklifler, İhale tarihinden itibaren en az 30 gün opsiyonlu olacaktır.


7 - İhale dokümanının Şeker Enstitüsü Ticaret Servisi adresinde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.


8 - İhaleye katılacak olanlardan istenilen belgeler şartnamede belirtilmiş olup, teklif mektubu ve teminat mektubunun aslı, diğer belgelerin aslı yerine fotokopi veya suretlerinin verilmesi halinde ise bunların noterden onaylı olmaları gerekmektedir.


9 - Şirketimiz, ihaleyi yapıp yapmamakta, kısmen yapmakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.



Geri Dön