Otomobil

TürkTraktör’den yerli üretim atağı! Artık gerek kalmayacak

Piyasanın önemli isimlerinden TürkTraktör 20 ay önce başlayana hazırlıklar nihayet sona ermesiyle tamamen yerli üretim traktör kabini üretmeye başladı. Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi kabinlerin üretimine başlandı.  Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi için düzenlenen kabinlerin üretimi başladı

TürkTraktör uzun süren çalışmaların ardından tamamen yerli kabin üretmeye başladı. 

Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi için düzenlenen kabinlerin üretimi başladı. Konu hakkında TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

TürkTraktör Genel Müdürü Özüner “Daha önce yurt dışından getirtmek zorunda kaldığımız TR6 serisi kabinlerini Erenler Fabrikamızda üretmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bundan böyle yerli pazara yönelik ürettiğimiz tüm TR6 serisi ürünlerimizde Erenler Fabrikamızda üretilmiş kabinler kullanılmaya başlanacak” değerlendirmesinde bulundu. 

TÜRKTRAKTÖR AYLAR SÜREN ÇALIŞMANIN SONUCUNDA YERLİ KABİN ÜRETİYOR

Fabrikada 20 ay önce başlayan tüm hazırlıklar nihayet sona erdi. Yerli traktör üreticisi yerli kabinlerini üretim hattına yetiştirmek için de canla başla çalıştı. Sonucunda ise TR6 serisi kabinlerini yerli olarak üretti. Böylece artık yurtdışından kabin tedarik etmeye gerek kalmayacağı açıklandı. 

Çünkü yerli kabinler çok yakında traktör pazardaki yerini alacak. Bu sayede yerli pazarda yerli ürünleri kullanmak tamamen mümkün olacak. Bu kabinlerin üretimi ise yerli traktör üreticisinin Erenler Fabrikasında gerçekleşecek. 

YERLİ TRAKTÖR ÜRETİCİSİNDEN YENİ HAMLE

TürkTraktör yerli kabin üretimini Ankara’daki devasa fabrikasında gerçekleştiriyor. 

TürkTraktör burada yerli araçların motor, ön aks ve şanzıman üretimleri gerçekleşiyordu. Şimdi ise yerli üretici artık kendi kabinlerini üretmeye başladı. Yerli kabinler için TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, “Şimdi de önemli komponentlerimizden kabin ile önemli bir ilke daha imza atıyoruz. Kalite seviyesini en üst düzeyde tutabilmek için operasyonlara özel elektronik ekipmanlar devreye soktuk. Buna ek olarak her zaman olduğu gibi, ergonomi ve iş güvenliğini öncelikli tutup özel montaj ekipmanları ile hattımızı donattık. Üretim kapasitemizi daha da genişletmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca yerli TR6 serisi kabinlerinin, yeni nesil özelliklere sahip olduğunu da açıklamalarına ekledi. Bunların arasında doğal navigasyon ve zemine entegre şarj pedlerinin de yer aldığı belirtiliyor.

Editörün notu:  Bu haber 02:45 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru güncel dolar kuru 18,23 TL'dir. Euro kuru 18,26 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir. 

Mango’da %60’a varan indirim! Mango 19 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 bahçe ve balkon mobilyasında tüm fiyatları indirdi! A101 18 Eylül 2022 fiyat listesi