05 / 05 / 2024

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.



Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5- Uzun ve kısa dönemli olmak üzere her türlü kara taşıtları otobüs, kamyon, minibüs ve otomobil v.b. araçları kiralamak, kiraya vermek ve oto kiralama (rent- a car) işini tüm boyutları ile yapmak. 6- Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak, reklam filmleri çekmek. 7- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 8- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 9- Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 10- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 11- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 12- Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. 


Geri Dön