Ekonomi

Tuvalet kağıdında bu zamana kadar görülmemiş indirim! İndirim için herkes yola koyuldu!

Tuvalet kağıdında bu zamana kadar görülmemiş indirim. Tuvalet kağıdı alacaklar hemen yola koyuldu. İşte detaylar!Tarım Kredi Market sosyal medya hesaplarından devam eden kampanyalara dair açıklamalar yapmayı sürdürüyor

Tarım Kredi Markette inanılmayacak indirimler devam ediyor. Tarım Kredi Market sosyal medya hesaplarından devam eden kampanyalara dair açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

İşte haberin detayları…

Tarım Kredi Markette vatandaşlara indirimli ürünler satılmaya devam ediliyor. Son olarak tuvalet kağıdında görülmemiş indirim dikkatleri çekiyor. Tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya yapan markette indirim kampanyası 15 Ocak'a kadar sürecek.

Ülke genelindeki şubelerinde farklı kategorilerde ürünleri müşterilerin ayağına getiren Tarım Kredi Market, düzenli olarak kampanya haberleri yapmaya devam etmektedir. Bu kapsamda Ocak ayı indirim listesine alındı. Tarım Kredi Market'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre tuvalet kağıdı raflarda indirimli olacak. 32 adet solo tuvalet kağıdının müşterilere indirimli olarak sunulacağının duyurulmasından sonra ürünün fiyatı ve kampanya süresi vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

TARIM KREDİ MARKETTE TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM UYGULANDI!

Tarım Kredi Market, indirim kampanyalarını sosyal medya hesaplarında paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tarım Kredi piyasasından yapılan son açıklamalar şöyle; Solo tuvalet kağıdı 12 ile 15 Ocak tarihleri ​​arasında 32'li olarak 136,90 TL'den satışa sunuldu.

12 Ocak tarihinde başlayıp 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan kampanya hakkında Tarım Kredi Market'ten yapılan açıklamada, "Kooperatif pazarında en iyi kalite en uygun fiyata satılıyor ve 12 ile 15 Ocak tarihleri arasında tüm mağazalarımızda” şeklinde açıklama yapıldı.

SÜTÜN LİTRESİ 11 LT!

Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ahmet Erken, konuya dair şu açıklamaları yaptı; "1 Ocak 2023 tarihinden itibariyle oluşmuş süt fiyatlarının müstahsil fiyatı 11 lira oldu. Artı devlet desteği 50 kuruş. Artı soğutma bedelleri, yapmış olduğumuz girişimler sonucunda belirlenmiştir. 1 Ocak’tan itibaren süt müstahsilleri bu şekilde devam edecektir. Tabii ki bu referans fiyatı. Bundan aşağı olmamak koşuluyla oluşan bir fiyattır. Tabii ki çiftlik ve özel şirketlerin farklı fiyatları oluşacaktır. Türkiye genelindeki üreticilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Kiracılar bunları biliyor musunuz? Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?

Ev sahibi kaç yıl sonunda kiracıyı çıkarabilir? Ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkarabilir?