28 / 04 / 2024

TÜYİD eğitimleri başlıyor!

TÜYİD eğitimleri başlıyor!

Yatırımcı İlişkileri Derneği, eğitim faaliyetlerinin ilkini 29 Temmuz 2009 Çarşamba günü "Yatırımcı İlişkileri Semineri" başlığı ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda gerçekleştiriyor...



Türkiye'deki yatırımcı ilişkileri uygulamalarının uluslararası standartlara kavuşmasını ve yatırımcı ilişkileri faaliyetlerini mükemmelliğe taşımayı hedefleyerek Ocak 2009'da kurulan Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), eğitim faaliyetlerinin ilkini 29 Temmuz 2009 Çarşamba günü "Yatırımcı İlişkileri Semineri" başlığı ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) gerçekleştiriyor.

Türkiye'de potansiyel yatırımcılar ile şirketlerin mevcut pay sahipleri arasındaki ilişkiler alanında çalışan uzmanların mesleki tecrübe ve bilgi birikimlerini artırmayı amaçlayan TÜYİD, İMKB ve Deutsche Bank işbirliği ile "Yatırımcı İlişkileri Semineri"ni hayata geçiriyor.

Konu ile ilgili görüş veren TÜYİD Yatırımcı İlişkiler Derneği Başkanı Tamer Haşimoğlu, "Derneğimiz, yatırımcı ilişkileri konusunda mesleki standartların oluşturulmasında etkin rol almak ve şirketlerimiz, yatırımcılar ve düzenleyici kurumlar arasında bir köprü görevi görmek amacıyla kuruldu. Halka açık şirketlerimizin daha rekabetçi, uluslararası kurumsal yönetim ilkelerine sahip olan ve paydaşlarına değer katan kurumlar haline gelmesine ve bu yolla sermaye piyasalarının derinleşmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda pek çok eğitim, yayın ve işbirliği çalışmasını başlatmış durumdayız. Deutsche Bank ve İMKB'nin katkılarıyla düzenleyeceğimiz bu program eğitim seminerlerimizin ilkini oluşturacak," dedi.

Seminerde Zengin Konu Başlığı
Seminerde uluslararası piyasalardan uzmanlar tarafından "Yatırımcı ilişkileri profesyonellerinin rolü: En iyi uygulamalar ve örnek olaylar", "Yatırımcı ilişkileri web sitelerinde en iyi uygulamalar", "EMEA bölgesi perspektifinden mevcut yatırım ortamı" gibi konularda oturumlar düzenlenecek. Programda, Grayling Global, Ipreo ve Investis Ltd. gibi kuruluşlara ek olarak TÜYİD, İMKB ve Deustsche Bank'dan da konuşmacılar yer alacak. Yarım gün sürecek program yatırımcı ilişkileri alanında çalışan profesyonellere bilgi ve birikimlerini artırmada ve etkin mesleki ilişkiler kurmalarına yardımcı olacak.
GazetePARC


Geri Dön