Altın & Gümüş

'Tuzak var' diyen İslam Memiş altın ve dolar için o tarihi açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için 'Tuzak var'  dedi ve merakla beklenen kritik tarihi açıkladı. Dolar ne olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın ne olacak son dakika...  Altın ve dolardaki ani iniş ve çıkışlardan sonra bu durumun böyle devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yorumlarını paylaştı. Altın ve dolardaki ani iniş ve çıkışlardan sonra bu durumun böyle devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. 

 

Dolar kuru bayram arefesinde 17 seviyesinde işelem görürken,  gram altın 969 TL bandında güne başladı. 

İslam Memiş ise 'tuzak var' diyerek yatırımcılar için kritik tarihi açıkladı. Peki altın ve dolar  ne olacak? Altın yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

ALTIN VE DOLAR YATIRIMCILARI DİKKAT!

Altın ve dolar yatırımcılarını uyaran İslam Memiş, uyardı;  "Küresel piyasalarda ciddi bir dalgalanma var. Ciddi bir belirsizlik var. Dolar endeksi 106 seviyesinin üzerinde. Dolar karşısındaki bütün yatırım araçlarında sert değer kayıpları görüyoruz. Özellikle altının ons fiyatında 1765, gümüşün ons fiyatında 19 dolar, kripto paralarda yatay seyir var.

 

Diğer enstrümanlarda mesela brent petrolün varil fiyatında sert düşüşler görüyoruz. Ancak bu sert düşüşler aslında resesyonun başladığının bir işaretidir. Yani emtia fiyatları düşüyor, dolar fiyatları yükseliyorun cevabı resesyon. Son 6 aydır resesyon beklemiyorum diyenler son 1 senedir geçici enflasyon söylemiyle piyasayı oyalayanlardı. Bugün küresel piyasalarda resesyon başladığını gördük. Yani son 2 gündür, Eylül ve Ekim aylarında gelen büyük tufanın ayak habercisidir bunlar. Küresel ekonomide enfasyonla mücadele sadece faiz artırımı ile olmayacaktır. Siz bundan sonra duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeniz gereken küçük yatırımcılarsınız. Çünkü sizin yatırımınız perde arkasından finans sektörünü yönetenler için bir çekirdek parası" dedi.

'TUZAK VAR'

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve doları olanları uyardı: "Bankadan gram altın aldığınız zaman gram altın fiyatının şu anda 994 lira olduğunu göreceksiniz. Kapalıçarşı piyasasında şu an gram altın fiyatının 994 lira seviyesinde olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden yanılgıya düşmeyin, tuzağa düşmeyin. Varlıklarınıza sahip çıkın.  duygularınızla değil mantığınızla hareket edin."

Dolar bir sene sonra 20,92 TL olacak açıklaması yapan Merkez Bankası'ndan kritik duyuru! Doları olanlar hemen bakın

Altın zayıflıyor! Merkez bankaları kasalarını altınla dolduruyor! Bu rakamlar görenleri şaşkına çevirdi...

Kıyıda köşede 1 doları olan bile acil baksın! Dolarda ani fren! Tüm gözler 8 Temmuz 2022 dolar kurunda...