16 / 05 / 2024

Tuzla Belediyesi TOKİ Konutları'nda 5 bin kişilik iftar düzenledi!

Tuzla Belediyesi TOKİ Konutları'nda 5 bin kişilik iftar düzenledi!

Tuzla Belediyesi 'nin Aydınlı TOKİ Konutları 'ndaki sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile vatandaşlar katıldı.




Tuzla Belediyesi'nin  TOKİ  Konutları'ndaki sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile vatandaşlar katıldı. Masaları dolaşarak vatandaşlarla görüşen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz, medeniyetimiz, İslam alemi için, insanlık için hayırlara vesile getirmesini diliyorum. Her mahallede sokak iftarlarında aslında bir maziyi yeniden canlandırabilmek için, birlik ve beraberliğimize katkıda bulunabilmek için "Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir" düsturuyla iftar sofralarını sizinle paylaşıyoruz. Biz hem sosyal kültürel belediyecilik hem de kentin fiziki yapısıyla her zaman olduğu gibi işte bu şekilde birlik ve beraberliğimiz tesis edecek hizmette var olma ve bunu mutlaka gerçekleştirmek için gayret sarf ediyoruz." Tuzla Belediyesi'nin bölgedeki çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Yazıcı, "Biz bütün mahallelerde çalışmalarımızı geliştirerek ve değiştirerek daha iyisini hedefleyerek sürdürüyoruz. TOKİ bölgesinin yeniş bir yerleşim alanı olması, bu bölgeye biraz daha ağırlık vermemizi gerektirdi. Her mahallede olduğu gibi bu bölgede de hiçbir eksiklik hissettirmeden modern bir yaşam ve güzel bir alan oluşturma gayretimizi sürdürüyoruz." dedi. 

Tuzla Aydınlı Konutları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, TOKİ Konutları'ndaki hizmetlerinden ötürü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya plaket vererek teşekkür etti. 


Bizim Anadolu 


Geri Dön