18 / 05 / 2024

Tuzla Belediyesi'nden Tuzla Marina'da iş imkanı sağlayan meslek eğitimi!

Tuzla Belediyesi'nden Tuzla Marina'da iş imkanı sağlayan meslek eğitimi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina’da hem açılış hem de bu seçkin mekanda iş sahibi olmak isteyen Tuzlalılar’ın tatlı heyecanı birlikte yaşanıyor.



Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina’da hem açılış hem de bu seçkin mekanda iş sahibi olmak isteyen Tuzlalılar’ın tatlı heyecanı birlikte yaşanıyor.   

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın örnek uygulamasıyla Tuzla Marina’daki istihdam ve kariyer imkanından Tuzla’da oturanlar yararlanacak. İnşaatı devam eden Tuzla Marina’da çalışacak 2.127 kişinin Tuzla’da oturan olması şartını ihale dosyasına koyarak firma için zorunluluk oluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, işe alınacak kişiler için de mesleki eğitimler düzenliyor. Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen mesleki eğitimlere katılmak isteyenler Tuzla Belediyesi’ne gelerek kayıt yaptırıyor. Tuzla’da ikamet eden ve iş talebi nedeniyle Tuzla Belediyesi’nde cv.leri bulunan vatandaşlar da belediye iletişim merkezinden telefonla tek tek aranarak mesleki eğitime davet ediliyor. 


Mesleki Eğitimlere Katılanlar, Tuzla Marina’da İstihdam Edilecek

Tuzla Marina’nın ihtiyacı doğrultusunda yönetici, tezgahtar, Otel temizlik/güvenlik, garson,  AVM güvenlik/ temizlik, bulaşıkçı, mutfak personeli, ön büro/muhasebe, şoför ve gişeci iş kollarında 2.127 kişi istihdam edilecek. Tuzla Marina’nın personel adaylarına beden dili ve etkili iletişim teknikleri, zaman yönetimi, stres yönetimi, satış ve pazarlama teknikleri, performans değerleme teknikleri, iş tatmini, liderlik, motivasyon ve verimlilik yönetimi hijyen eğitimi, müşteri ilişkileri eğitimi ve genel muhasebe eğitimi verilecek. Mesleki eğitimler, 12 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayacak. Adaylar, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde 25 kişilik sınıflarda uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimle sertifikalandırılacak.


2.127 Kişi Tuzla Marina’da İş Sahibi Olacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki işsiz kesimin Tuzla Marina’da çalışmasını çok önemsediklerini söyledi. Tuzla Marina’nın Tuzla’daki işsizliğe neşter vuracağını belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Marina’nın ihale dosyasında çalışanların Tuzla’dan olması maddesini şart koştuk ve bunun için biz de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Tuzla Belediyesi olarak Tuzla Marina’nın personel ihtiyacı doğrultusunda iş başvuru kayıtlarını alıyoruz. Başvuruda bulunan kişiler 12 Ocak’tan itibaren eğitim alacak. İşsiz ama mesleki kurslarımızla yeterlilik kazanan hemşehrilerimiz Tuzla Marina’da istihdam edilecek. Tuzla Marina’da 2.127 kişi iş sahibi olacak” dedi.


Tuzla Belediyesi


Geri Dön