28 / 07 / 2024

i tuzla marina meslek eğitimi

i tuzla marina meslek eğitimi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina’da hem açılış hem de bu seçkin mekanda iş sahibi olmak isteyen Tuzlalılar’ın tatlı heyecanı birlikte yaşanıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Orçun Kocakoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dumankaya Natura sitesinin genel kurulunda arbede yaşandı!

FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle patronları tutuklanan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dumankaya İnşaat’ın 3 yıldır yönettiği Tuzla’daki Natura sitesinin genel kurulunda tam anlamıyla arbede çıktı.

Marina Ankara Sinpaş daire fiyatları ne kadar?

Marina Ankara Sinpaş daire fiyatları 293 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara projesinde aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor...

Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları ne kadar?

Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları 293 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara projesinde 25 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

i tuzla marina meslek eğitimi Haberi

i tuzla marina meslek eğitimi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina’da hem açılış hem de bu seçkin mekanda iş sahibi olmak isteyen Tuzlalılar’ın tatlı heyecanı birlikte yaşanıyor.   

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın örnek uygulamasıyla Tuzla Marina’daki istihdam ve kariyer imkanından Tuzla’da oturanlar yararlanacak. İnşaatı devam eden Tuzla Marina’da çalışacak 2.127 kişinin Tuzla’da oturan olması şartını ihale dosyasına koyarak firma için zorunluluk oluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, işe alınacak kişiler için de mesleki eğitimler düzenliyor. Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen mesleki eğitimlere katılmak isteyenler Tuzla Belediyesi’ne gelerek kayıt yaptırıyor. Tuzla’da ikamet eden ve iş talebi nedeniyle Tuzla Belediyesi’nde cv.leri bulunan vatandaşlar da belediye iletişim merkezinden telefonla tek tek aranarak mesleki eğitime davet...