27 / 04 / 2024

Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim?

Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim?

Firma: Hak Yapı

Proje: Günaydın Konakları

Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı kapsamında konutların teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor



Günaydın Konakları, Tuzla Bölgesi içerisinde  Hak Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla  Günaydın Konakları  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


4 bloktan meydana gelen Tuzla Günaydın Konakları kapsamında toplam arsa alanı 17 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Toplamda 102 konutun bulunduğu Tuzla Günaydın Konakları satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. 


Hak Yapı Günaydın Konakları projesinde 2+1 konutların alanları 95 metrekare ve 118 metrekare, 3+1 konutların alanları 138 metrekare, 3+2 dubleks konutların alanları 215 metrekare, 4+2 dubleks daireler ise 235 metrekare şeklinde belirlendi. Projede basketbol sahası, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, tenis kortu, fitness center ve oyun alanları bulunuyor. 


Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim?


Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim?

Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. 


Tuzla Günaydın Konakları fiyat listesi!

Tuzla Günaydın Konakları satış fiyatları kalan 2 konut için eşyasızda 300 bin TL ve eşyalıda 350 bin TL olarak belirlendi. Projedeki kalan konutlar 3 oda 1 salon olarak belirlendi. 


Tuzla Günaydın Konakları ödeme koşulları!

Tuzla Günaydın Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Tuzla Günaydın Konakları iletişim

Telefon: 444 1 620

Web Adresi: http://www.hakyapi.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön