15 / 10 / 2024

Tuzla Konakları Konut Projesi'nde 240 bin TL'ye!

Tuzla Konakları Konut Projesi'nde 240 bin TL'ye!

Toplam 48 konutun yer aldığı Tuzla Konakları projesinde son konutların satışı devam ediyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 240 bin TL'den başalngıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri ise hemen yapılıyor...




Tuzla Konakları projesi, Ane Yapı Endüstri tarafından hayata geçirildi. 2007 yılında yapımına başlanan projede yaşam 2009 yılı sonunda başladı. Proje, Tuzla'da yer alıyor.

Proje kapsamında son konutların satışı devam ediyor. Kalan konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor ve ödemeler banka kredisine uygun bir biçimde sağlanıyor.

Toplam 48 konutun yer aldığı Tuzla Konakları projesinde alanları 147 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor. Proje 4 katlı 6 blok halinde tasarlandı.

Tuzla Konakları'nda yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness salonu, görüntülü interkom sistemi, çevre aydınlatması ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Tuzla Konakları'nda her katta merdiven başlarında yangın ihbar butonları, her blokta yangın ve duman dedektörleri, konut ile blok girişinde ve site güvenliği ile iletişim imkanı sağlayan görüntülü interkom sistemi, gece görüş özelliğine sahip güvenlik kameraları, çevre çiti, çevre aydınlatması ve site girişinde güvenlik bulunuyor.

Toplam 6 bin metrekare alana kurulan Tuzla Konaklarının inşaat alanı ise 12 bin metrekare.  Tuzla Konakları E-5'e 300 metre mesafede inşa edildi.

0216 582 02 05
www.tuzlakonaklari.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön