07 / 10 / 2024

Tuzla Konakları projesinde 270 bin TLye! Hemen teslim!

Tuzla Konakları projesinde 270 bin TLye! Hemen teslim!

Tuzla Konakları projesi Ane İnşaat tarafından hayata geçirildi. Yaşamın başladığı projede minimum konut fiyatı 270 bin TL!




Tuzla’da inşa edilen Tuzla Konakları projesi toplam 48 konuttan meydana geliyor. Ane İnşaat tarafından 2007 yılında yapımına başlanan projede yaşam 2009 yılı sonunda başladı.

Tuzla Konakları projesinde alanları 147 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor.

Toplam 6 bin metrekare alana kurulan Tuzla Konakları’nın inşaat alanı ise 12 bin metrekare.  Proje 4 katlı 6 blok halinde tasarlandı. Projede satışı süren son 12 konut kaldı.

Tuzla Konakları'nda yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness salonu, görüntülü interkom sistemi, çevre aydınlatması ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun, modern inşaat teknolojisi ile inşa edilen Tuzla Konakları E-5'e 300 metre mesafede inşa edildi.
Tuzla Konakları; yaşamda nitelik, yapıda konfor ve sağlamlık arayan; hem kentte yaşayıp hem de kent yaşamının olumsuzluklarından etkilenmek istemeyen kişileri hedefliyor. 

Tuzla Konakları'nda her katta merdiven başlarında yangın ihbar butonları, her blokta yangın ve duman dedektörleri, konut ile blok girişinde ve site güvenliği ile iletişim imkanı sağlayan görüntülü interkom sistemi, gece görüş özelliğine sahip güvenlik kameraları, çevre çiti, çevre aydınlatması ve site girişinde güvenlik bulunuyor.

 

0216 582 02 05
www.tuzlakonaklari.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön