02 / 05 / 2024

Tuzla Viaport Marina bu ay kapılarını açacak!

Tuzla Viaport Marina bu ay kapılarını açacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.




Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak. 'Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası' olarak tanıtılan Viaport Marina, bu ay içinde Tuzla'da hizmete açılıyor.  Via Properties yatırımıyla hayata geçecek 1 milyar TL'lik yatırım bedelli proje bünyesinde 750 yat kapasiteli marina, alışveriş adası ve roller coaster'ları ile 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen Viaport Marina'ya yılda 25 milyon yerli yabancı turist gelmesi bekleniyor. Projenin içerisinde bulunacak olan akvaryum ve otelin ise 2016 yaz sezonunda açılması bekleniyor.  Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Viaport Marina'da deniz üstünde eğlence ve alışveriş keyfinin sınırlarını zorlayacaklarını belirterek, "Türkiye'de bu konseptte başka bir proje yok. Biz deniz ile hayatı birleştiriyoruz" dedi. 


Deniz Üstünde Alışveriş 

Şehir yaşamının karmaşasından uzaklaştıracak bir proje tasarladıklarını kaydeden Bayraktar, "Bu projemizde de diğerleri gibi odak noktamıza insanı koyduk. Halkımıza denizin esintisi eşliğinde, eğlenip, sosyallcşebilecekleri bir proje hediye ediyoruz. Bu projenin dünyada eşi yok" diye konuştu. 


Tunceli Emek Gazetesi



Geri Dön