28 / 04 / 2024

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 



Son dönemde gündemden düşmeyen site yönetimlerinde yeni gelime yaşandı. Sitelerde yaşanan sorunların önüne geçmek için Tuzla Belediyesi, harekete geçti. bu noktada Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Tuzla Belediyesi, Tuzla’daki konut sitelerini tek çatı altında toplamak için faaliyete aldığı ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ çalışmaları start aldı.

Siteler masası yetkilerinin düzenlediği ziyaretler ile yöneticiler sitelerde meydana gelen sorunlarını ilgililere iletme fırsatı buluyor.

Tuzla Belediyesi, Tuzla'daki konut sitelerini tek çatı altında toplayarak siteler, belediye birimleri ve konutlar arasında doğrudan iletişimin sağlanması için ‘Konut Siteleri Masası'nı hizmete açtı. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı liderliğinde hayata geçirilen Tuzla Konut Siteleri Masası, ilçedeki sitelerin sorunlarına destek bularak çözüm üretmek için çalışmalara başladı. 

Tuzla ikametli tüm siteleri tek tek gezen yetkililer, oyun parkı, bank, çöp kovaları, otobüs durakları gibi sitelerde eksik olan veya deprem riski taşıyan problemleri tespit ediyor ve geri dönüşlerini yapmak üzere değerlendirmeye alıyor.

Tuzla’da 250 site için Konut Siteleri Masası kuruldu!

“ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA”

Uygulama ile yetkililerle birebir konuşma imkânı bulmanın güzel olduğunu ifade eden Tuzla Dumankaya Adres Lobi Siteleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Öztürk, “Tuzla Belediyesi’nin yaptığı sitelerle ilgili çalışmayı destekliyor ve çok güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı başta olmak üzere desteği geçen herkese teşekkürlerini ileten Öztürk, "Sitelerimizdeki çocuk oyun parkından tutun çöp tenekesine kadar halkımızın isteklerine bağlı olan tüm eksikliklerle ilgili her desteğin sağlanacağını ve bunların halkımıza güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum” diye ifade etti.

“EN FAZLA DÖNÜŞÜM YAPAN İLÇELERDEN BİRİ OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUM” 

Yönetmek değil, yönetişim yani ‘birlikte yönetelim’ felsefesi ile hareket ettiklerini söyleyenTuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı  “Tuzla’da sitelerimizin sorunlarını hep görüyoruz. 2009 senesinden itibaren tapu alma, ruhsat ve iskan problemine kadar her sorununu çözüme kavuşturmaya çalıştık" dedi.

2020-2011 yılı itibari ile ise tüm alt yapıdaki yeniliklerle sitelerin mülkiyet problemi olmadan hayatlarını idame ettirecek hale getirdiklerini anlatan Başkan Yazıcı, "6 Şubat’tan itibaren deprem hayatlarımızda daha önem arz etmeye başladı. Böylelikle sitelerin yenilenmesi, eski sitelerin verilip yeni yapı stokların oluşturulması konusunda 2012-2013 yılından itibaren devam eden ilçemizdeki çalışmalar da ivmelenmeye başladı. Şu anda en fazla dönüşüm yapan ilçelerden biri olmakla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Belediye o ildeki 2 iş yerini satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 


Geri Dön