28 / 04 / 2024

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi.



Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi. Twitter Yardım sitesindeki güncellenmiş bir sayfa artık Twitter hesaplarının bir günde 2.400 tweet ile sınırlı olduğunu açıklıyor. Bu sınıra retweet’lerin ise dahil olmadığını ekleyelim.

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Tecnopath'tan İlker Şekercioğlu'nun haberine göre; yardım sayfası ayrıca tweet’lerde yarım saatlik sınırlamalar olduğunu da ekledi. Bu yarım saatlik sınırlardan birine ulaşırsanız, birkaç saat sonra tekrar deneyin uyarısı geliyor. Ayrıca, doğrudan mesajlar da günde 500 ile sınırlı olacak. Ek olarak, hesabınız 5.000 diğer hesabı geçerse, takip edilecek ek hesaplar eklemek “hesaba özel oranlarla sınırlı” olacak. Ve günlük 400 takip limiti de getirilmiş olacak.

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter hesapları için tüm bu yenilikler, olası şekilde şirketin sosyal ağı çalışır durumda tutmaya çalışması sebebiyle konuldu. Bu değişikliğin bir nedeni olarak Pazar günü yaklaşan Super Bowl maçının da etkili olduğu düşünülüyor. Oyun sırasında Twitter kullanıcılarının artacağına inanılıyor.

Diğer taraftan şu anda Twitter Blue’nun ABD’li aboneleri için geçerli olan yeni bir özellik, normal 256 karakter sınırına farkla bir tweet’e 4.000 karaktere kadar girebilmesi sağlanıyor.


Geri Dön