07 / 05 / 2024

Uçurum Ev projesi!

Uçurum Ev projesi!

Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yüksekliğe pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde...



Denizin üzerinde sarp bir kayalığa adeta çakılmış bir ev tasarımı. Peki böyle bir evde kim yaşamak ister? Ve muhtemel satış ilanı: Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yüksekliğe pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde. Evin çekici unsurlarına gelince... Biri banyolu olmak üzere üç büyük yatak odası, şık bir salon, ayrıca bir banyo, sundurmalı park yeri var projede. Ve en alt katta da, yüksekliğe ne kadar dayanıklı olduğunuza göre, tanımı, "baştan çıkarıcıdan", "mide bulandırıcıya" kadar değişebilen bir açık hava kür alanı ve barbekü yeri. 


ŞİŞKİN BANKA HESABI GEREK 


Projeyi hazırlayan şirketin internet sitesine bakılırsa, Uçurum Ev'in planı, Victoria eyaleti kıyılarındaki "aşırı uçlarda" bir yazlık ev yapılıp yapılamayacağını soran bir çiftin başvurusu ardından hazırlanmış. Mimarlar, kabuklu deniz hayvanlarının gemi gövdelerine yapışmasından esinlenmiş. Uçurum Ev'e sahip olma sevdalılarının, midelerinin sağlam olmasının yanı sıra, banka hesaplarının da epeyce şişkin olması gerekiyor. 



Sabah 


Geri Dön