19 / 05 / 2024

Uçurum Ev projesi

Uçurum Ev projesi

Genelde evlerin yerdeki temel üzerinde yukarı doğru yükseldiği düşünülse de, pekala yukardan aşağıya doğru asılabilirler.Denizin üzerinde sarp bir kayalığa adeta çakılmış bir ev tasarımı. Peki böyle bir evde kim yaşamak ister?...

Uçurum Ev projesi!

Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yüksekliğe pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde...

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Türkiye konut fiyatlarıyla Avrupa'da lider!

Türkiye'deki konut fiyatları Avrupa ülkelerini solladı. Ev sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşırken ,konut fiyatları Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında uçurum dikkatlerden kaçmıyor. 

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Kiraya yüzde 191 zam isteyen ev sahibinin dairesi çürük çıktı!  

Bir ev sahibi hamile kiracısını yasal olmayan yüksek zamma zorunlu bırakmaya çalıştı. Başarılı olamayınca tahliye davası açıldı ve mahkeme ertelendi. Bu sırada binanın çürük olduğu belirlendi. Ev sahibi bu sefer kracısına "Evden çıkma" diye yalvarmaya başladı...

Kiracılar aman dikkat! Ev sahipleri artık bu yönteme başvuruyor!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar artarak devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, mahkemelerde dava yoğunluğu var. Ev sahipleri son dönemlerde artık yeni bir yönteme başvuruyor o yöntem de "sözleşme uyarlama davası" olarak belirtildi.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Son zamdan sonra et fiyatları öyle bir uçtu ki tutabilene aşk olsun! İşte 12 Mayıs 2022 kırmızı ve beyaz et fiyatları

Ramazan ayı öncesi yağmur gibi gelen zamların ardından et fiyatlarına yine zam geldi. Mart ayı ile Mayıs ayı arasında uçurum ortaya çıktı.

Uçurum Ev projesi Haberi

Uçurum Ev projesi

"Genelde evlerin yerdeki temel üzerinde yukarı doğru yükseldiği düşünülse de, pekala yukardan aşağıya doğru asılabilirler"



DENİZİN üzerinde sarp bir kayalığa adeta çakılmış bir ev tasarımı. Peki böyle bir evde kim yaşamak ister? 


Bu evin satış ilanı ise şöyle: Muhteşem manzaralı, gerçekten denize sıfır ev. Yüksekten korkmayan, parası bol alıcılar için gayet uygun... Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yükseklerle pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde. Evin çekici unsurlarına gelince... Biri banyolu olmak üzere üç büyük yatak odası, şık bir salon, ayrıca bir banyo, sundurmalı park yeri var projede. Ve en alt katta da, yüksekliğe ne kadar dayanıklı olduğunuza göre, tanımı, 'baştan çıkarıcıdan", 'mide bulaııdırıcıya'kadar değişebilen bir...