29 / 04 / 2024

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.



İskandinav havayolu SAS'ın yaptığı duyuru ile on binlerce yolcu büyük bir şok yaşadı.

Pilotların temmuz ayında gittiği iki haftalık grev ve bazı uçakların teslimatının gecikmesi gerekçe gösterilerek önümüzdeki aylarda yapılacak 1700 uçuşun iptal edildiği duyuruldu.

En büyük hissedarları İsveç ve Danimarka olan havayolu, Temmuz ayında grev nedeniyle 3 bin 700 uçuşu iptal etmiş, şirketin geleceğinin tehlikeye girdiğini belirtmişti.

SAS bugün, Eylül ve Ekim aylarındaki uçuşlardan 1700’ünün, yani yaklaşık yüzde 4’ünün iptal edildiğini ve yolcuların başka uçuşlara alındığını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön