Sektörel

Ucuz satılık evler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’da 100 bin TL’nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi vaat eden o ucuz satılık evler 2013…

Türk insanının yaşam kültürü hızla değişiyor. İnsanların yaşam kültürünün değişmesine paralel olarak bir “ev”den bekledikleri de değişti.


Artık kimse başımı sokacak bir evim olsun başka bir şey istemem demiyor. Yani ev kavramı artık “dört duvar” tanımından kurtuldu.


İnsanlar artık kalite de istiyor, hizmet de istiyor ama her şeyden önemlisi bunu ucuza istiyor. Yani iyi ve kaliteli bir yaşam benim de hakkım diyor. 


Piyasa koşullarını tüketicinin belirlediği bir ortamda tabii ki yatırımcılar da bu sese kulak kapatamıyorlar. Bugün inşaat yatırımcıları bundan birkaç yıl önce belki de alt ve orta gelir kesiminin hayal bile edemediği bir yaşamın kapılarını çok ucuz rakamlarla açıyor. Öyle ki havuzundan, spor salonuna, güvenliğinden temizlik hizmetine kadar birçok zengin sosyal olanaklarla donatılan projelerde 30-40 bin TL’ye evler var. 


Bu haberimizde de İstanbul’un farklı lokasyonlarında hayata geçirilen ve 100 bin TL’nin altında satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte düşük fiyata yüksek yaşam standardı sunan ucuz satılık evler 2013…


Fly Butik hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Rüya Prestij hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


G Marin Bayramoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ncity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Lemuria hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anfa Life Residence hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız


Helenium Garden hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Stüdyo 24 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com