06 / 05 / 2024

Ucuz villa 2013!

Ucuz villa 2013!

Daire fiyatına villa sahibi olmak istemez misiniz? İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen uygun fiyatlı villa projeleri...



İstanbul'un farklı semtlerinde birçok villa projesi yapılıyor. Üstelik bunlar dudak uçuklatacak fiyatlarla da satışa çıkmıyor. Daire fiyatına villa sahibi olabileceğiniz villa projeleri de var. Üstelik bu evler sadece yaz ayları değil 4 mevsim yaşayabileceğiniz rahatlık ve konforda tasarlanıyorlar. Sadece 215 bin TL'ye doğa ile iç içe, huzurlu ve konforlu bir yaşama sahip olabilirsiniz. İşte İstanbul'daki ucuz villa projeleri....


Ucuz villa 2013!


Kumburgaz Doğal Yaşam Köyün'de hemen teslim 2+1 dubleks 215 bin TL

Doğal Yaşam Köyü, Saros İnşaat güvencesiyle Kumburgaz'da hayata geçiriliyor. Toplam 78 villadan oluşan projede, 94 metrekare 2+1 dubleks villalar yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Saros İnşaat Doğal Yaşam Köyü'nde fiyatlar 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Kumburgaz Doğal Yaşam Köyü'nde, 10 adet gölet havuz, market, buhar odası,  havuz, Türk hamamı, sauna, hayvanat bahçesi, botanik bahçe ve 14 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 


Ucuz villa 2013!


Ağva Manşar Konakları'nda hemen teslim villa 255 bin TL

MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme tarafından Ağva'da hayata geçirilen Manşar Konakları, Şile'ye 14 kilometre mesafede yükseliyor. Toplam 14 villadan oluşan projede, 2+1, 5+2 ve 6+2 villa seçenekleri yer alıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Ağva Manşar Konakları'nda, fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Manşar Konakları'nda banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Ataşehir'e 80 kilometre, Şile'ye 14 kilometre mesafede bulunan projede, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 


Ucuz villa 2013!


Şile Soytez Vadi Evleri'nde 275 bin TL. 1 ay sonra yaşam başlıyor

Dört mevsim yazlık keyfi konseptiyle hayata geçirilen Soytez Vadi Evleri, Şile'de Soytez Yapı ve Mental Yapı İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Toplam 82 villadan oluşan projede tamamı dubleks olarak tasarlanan 2+1, 3+1 ve 4+2 tripleks bahçeli villalar yer alıyor. 1 ay sonra yaşamın başlayacağı Şile Soytez Vadi Evleri'nde, fiyatlar 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede, fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, mini bar, saunalar ile ayrı filtre sistemine sahip çocuk ve yetişkin yüzme havuzları yer alıyor.


Ucuz villa 2013!



Şile Villa Viya'da hemen teslim 3+1 ikiz villa 350 bin TL

Kopuz Şirketler Grubu tarafından Şile'de hayata geçirilen Villa Viya'da, toplam 52 villa yer alıyor. 3+1 ikiz villa ve 3+1 müstakil villa tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Villa Viya Şile'de kalan tutar ise 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Viya Şile Villa'da, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, özel bahçe ve peyzaj, 24 saat güvenlik, site içi araç yollar, otopark, misafir otoparkı, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru ve dinlenme alanları bulunuyor.


Ucuz villa 2013!

 

Deep Blue'da 459 bin TL

Sirya İnaşat tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Deep Blue projesi, toplam 30 adet müstakil villadan oluşuyor. 3+1 ve 6+1 villa seçeneklerinin yer aldığı projede, fiyatlar 459 bin TL'den başlangıç gösteyor. İlk etap teslimlerinin Nisan 2013'te yapılması planlanan Deep Blue Sirya İnşaat, E-5 ve denize 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. Büyükçekmece Deep Blue projesinin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, fitness, müstakil havuz, spor sahası, sauna ve 24 saat güvenlik yer alıyor. 


Ucuz villa 2013!


Violet Villaları'nda 425 bin TL

Violet Villaları, Omega Yapı tarafından Şile'de inşa ediliyor. Yaz-kış oturama uygun olarak tasarlanan projede toplam 8 villa yer alıyor. Şile Violet Villaları'nda satışa olan son 1 adet villa 425 bin TL'den alıcısını bekliyor. Yüzde 90'ını yeşil alan oluşturan projede, firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Havuz, yürüyüş alanları ve peyzajın yer aldığı Violet Villaları'nda, silikon dış cephe, lamine parke zeminler, saten boya, çelik kapı, lake iç kapılar, ahşap mutfak, ebeveyn banyo ve duşakabin yer alıyor. 


Ucuz villa 2013!


Silivri Cennet Konakları'nda 450 bin TL'ye 5+2 villa

Altun Yapı güvencesiyle Silivri'de hayata geçirilen Cennet Konakları 8 bin metrekare alan üzerinde toplam 21 villadan oluşuyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Silivri Cennet Konakları'nda 350 metrekare büyüklükte tasarlanan 5+2 villalar 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 120 aya kadar vade imkanının sunulduğu projede, bahçe alanı, çocuk oyun alanları ,yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, yeşil alan ve otopark bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön