06 / 05 / 2024

Çengelköy'de Mesa'da 600 bin TL'ye!

Çengelköy'de Mesa'da 600 bin TL'ye!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen Çengelköy'de Mesa projesinde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor…



Çengekköy'de Mesa projesinde tasarlanan Eko Center sayesinde enerji ihtiyaçları yenilenebilir kaynaklardan sağlanacak. Karbon salınımını minimuma indirmeye yönelik tasarlanan Eko Center'ın 3 tarafı toprağın içine gömülü olduğu için ısı kaybı en aza indiriliyor. Öte yandan çatıdaki pergola üzerine yerleştirilen güneş panelleri sıcak su ve elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılarken, bina çatısında yer alan havuzun ortasına yerleştirilecek rüzgar pervanesi de elektrik üretimine katkı sağlıyor.

Mesa Mesken Sanayi tarafından Kasım 2008'de inşaatına başlanan Çengelköy'de Mesa'nın yapımı 2011 yılının Nisan ayında tamamlanacak. 100 bin metrekare alana kurulan Çengelköy'de Mesa'da yüzde 80 yeşil alan, yüzde 20 inşaat alanı bulunuyor.

Çengelköy'de Mesa'nın sosyal alanlarında kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, çocuk kulübü, squash, çok amaçlı  salon, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları yer alıyor.

Toplam 298 konuttan oluşan Çengelköy'de Mesa'da konutların alanları 62 ile 248 metrekare arasında. Fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 803 bin TL'ye kadar yükseliyor. Konut bedelinin yüzde 75'ine kadar anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca firmaya ödeme yapılacaksa yüzde 30'u peşin, kalan bakiye güncel piyasa koşullarına göre 24 ay maksimum taksitlendirilebiliyor. Üç katlı binalardan oluşan Çengelköy'de Mesa'yı MESA Proje Grubu tasarladı.

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön