05 / 05 / 2024

Uğur Aladinler Pronet Bilgi Teknolojileri Birim Yöneticisi oldu!

Uğur Aladinler Pronet Bilgi Teknolojileri Birim Yöneticisi oldu!

Ekibini güçlendirmeye devam eden Pronet Güvenlik’te Bilgi Teknolojileri Veri Mimari Birim Yöneticiliği görevine Uğur Aladinler getirildi. 1975 yılında doğan Uğur Aladinler lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü’nde tamamladı...



Deneyimli isimlerle tüm departmanlarda ekibini güçlendirmeye devam eden Pronet Güvenlik’te Uğur Aladinler Bilgi Teknolojileri Veri Mimari Birim Yöneticisi olarak atandı. Aladinler, Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’in İş Zekâsı ve veri ambarı alanındaki projelerinin yürütülmesinden sorumlu olarak görev yapacak. 


1975 yılında doğan Uğur Aladinler lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü’nde tamamladı. Türk Ekonomi Bankası ile başladığı profesyonel kariyerine Siemens Business Services ve Bilmed ile devam eden Aladinler, daha sonra Vega Bilgisayar’da Proje Yöneticisi ve IBTECH’de İş Zekâsı Uzmanı olarak görev yaptı. Aladinler, Pronet Güvenlik ekibine katılmadan önce OBASE’de Kıdemli İş Zekâsı Danışmanı görevini sürdürüyordu.



Geri Dön