29 / 04 / 2024

Uğur Karaibrahimoğlu mimarlarla buluştu!

Uğur Karaibrahimoğlu mimarlarla buluştu!

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, “Mimarlık, Yaşam, Kent, Kültür” konulu söyleşiye katıldı. Karaibrahimoğlu katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.



Karaibrahimoğlu, Mimarlar Odası Giresun Şubesi üyeleriyle gerçekleştirilen söyleşide bir sunum eşliğinde katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.


 Karşılıklı sohbet havasında süren söyleşide 60’ın üzerinde dernekte başkanlık ve üyelik yaparak sürekli şehrin menfaatleri doğrultusunda aktif rol aldığını da ifade eden Karaibrahimoğlu, ayrıca Giresun için yıllardır dile getirdiği Fındık Müzesi, Gedikkaya, Uzundere Vadisi Yapay Gölet ve içinde dünyanın dört bir yanında bulunan Giresunlu bürokratlar, eğitimciler, iş adamları, dernekler, sanatçılar, yazar ve basın mensuplarının yer alacağı bir hemşehrilik rehberi projeleri hakkında bilgiler aktardı.


 Karaibrahimoğlu ayrıca TOKİ’nin tesis yapmak ve kullanmak üzere aldığı yerlerde, yasaların kendine verdiği imar planı yapma yetkisini kullanırken, o yörenin ihtiyaçlarını mutlaka göz önüne alarak şehir imar planının bütünlüğü içinde ve mutlaka sivil toplum kuruluşlarının, belediye meclisinin ve il genel meclislerinin görüşlerini almasının o şehrin menfaatine olacağının, aksi halde yapılan işin şehrin ihtiyaçlarını tamamen karşılamayacağını ifade etti.


 Karaibrahimoğlu’nun katılımcıların çeşitli sorularını da yanıtlamasının ardından söyleşi son buldu.



Geri Dön