17 / 05 / 2024

giresun Mimarlık Yaşam Kent Kültür söyleşisi

giresun Mimarlık Yaşam Kent Kültür söyleşisi

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, “Mimarlık, Yaşam, Kent, Kültür” konulu söyleşiye katıldı. Karaibrahimoğlu katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.

Büyükşehirlerdeki astronomik kiralar yaşamı tehdit ediyor: Devlet konut piyasasına el atmalı! 

Fahiş oranlarda yükselen satılık ve kiralık ev fiyatları artık yaşamı tehdit eder duruma geldi. Peki konut sorunu neden kaynaklanıyor? 

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Sakarya'da 30 Dönümlük Yaşam Alanı ihalesi Cuma günü yapılacak!

Başkan Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Konut alıcıları artık yaşam alanı olan projeleri seçiyor!

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü olan Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Sinpaş Altın Kuleler’de yaşam başlıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’ın kalbinde yükselen Sinpaş Altın Kuleler’de prestijli yaşam başlıyor. Altın Kuleler’in sunduğu benzersiz ayrıcalıklara şimdi 5 yıldızlı yatırım planı ile dâhil olun!

giresun Mimarlık Yaşam Kent Kültür söyleşisi Haberi

giresun Mimarlık Yaşam Kent Kültür söyleşisi

Karaibrahimoğlu, Mimarlar Odası Giresun Şubesi üyeleriyle gerçekleştirilen söyleşide bir sunum eşliğinde katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.


 Karşılıklı sohbet havasında süren söyleşide 60’ın üzerinde dernekte başkanlık ve üyelik yaparak sürekli şehrin menfaatleri doğrultusunda aktif rol aldığını da ifade eden Karaibrahimoğlu, ayrıca Giresun için yıllardır dile getirdiği Fındık Müzesi, Gedikkaya, Uzundere Vadisi Yapay Gölet ve içinde dünyanın dört bir yanında bulunan Giresunlu bürokratlar, eğitimciler, iş adamları, dernekler, sanatçılar, yazar ve basın mensuplarının yer alacağı bir hemşehrilik rehberi projeleri hakkında bilgiler aktardı.


 Karaibrahimoğlu ayrıca TOKİ’nin tesis yapmak ve kullanmak üzere aldığı yerlerde, yasaların kendine verdiği imar planı yapma yetkisini kullanırken, o yörenin ihtiyaçlarını mutlaka göz önüne alarak şehir imar planının bütünlüğü içinde ve mutlaka sivil toplum kuruluşlarının,...