29 / 04 / 2024

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...



Ünlü oyuncu Uğur Yücel, 1.5 milyon dolarlık evini  kredi çekmesi için otağına devretti. Uğur Yücel daha sonra evini geri alamadığı gerekçesi ile ortağı İbrahim Ahıskalı'ya dava açtı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; ünlü oyuncu Uğur Yücel, sahibi olduğu Can Sanat Etkinlikler isimli şirketin ortağı İbrahim Ahıskalı'dan şikayetçi olmuştu. Yücel, kredi çekmesi için ortağının üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığını, onun hileli davranışları yüzünden hacizlere maruz kaldığını belirtmişti.

Ortağının şirket adına kesilen çekleri ödemediğini de iddia eden Uğur Yücel, savcılığa gitti. Savcılık, Uğur Yücel'in başvurusunun ardından ortağı Ahıskalı ve şirkete ait çekleri ciroladığı Gazanfer Dirlik hakkında 'Hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçundan dava açılmasına karar vermişti. Yargılama devam ederken, yeni çıkan kanun nedeniyle dosya, Uzlaşma Bürosu'na gönderilmişti.

TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde iki tarafın da avukatları uzlaşma bürosuna giderek koşulsuz uzlaştıklarını belirtti. Bu gelişme sonrası uzlaşma edimsiz olarak sağlanmış oldu.

 

 


Geri Dön