16 / 05 / 2024

Uğur Yücelin 1.5 milyon dolarlık evi

Uğur Yücelin 1.5 milyon dolarlık evi

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur 5+1 çekmeceli derin dondurucuda bayram fırsatı! Şimdi al bayramdan sonra öde! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uğur derin dondurucularda bayram fırsatı başladı. Bu kapsamda Uğur UED 5218 DTK 5+1 çekmeceli derin dondurucuda şimdi al bayramdan sonra öde kampanyası hayata geçirildi. Peki Uğur derin dondurucu fiyatı kaç lira? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 1,5 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Ağustos ayında yüzde 1,5 yükselerek 4 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

5 yılda 1.5 milyon konut dönüşecek!

Kirazlıtepe’den sonra 3 mahallede daha da kentsel dönüşüme başlayacaklarının müjdesini veren Bakan Kurum, 5 yıl içerisinde 1.5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştireceklerini anlattı.

5 yılda 1.5 milyon konut dönüşecek!

Bartın'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 5 yıl içerisinde acil öncelikli 1,5 milyon konutun dönüşümünü sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Tüketici güven endeksi şubatta yüzde 1,5 arttı!

Tüketici güven endeksi şubat ayında aylık bazda yüzde 1,5 artışla 84,5 değerine yükseldi.

Konutta 1,5 milyon adetlik satışla tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye geneli konut satışında geçen yıl 1,5 milyon adetle tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı. Sektör temsilcileri, bu rekora en büyük katkının "yeni normale geçiş sürecinde kamu bankalarınca başlatılan düşük faizli destek kredisinin" sağladığını belirtiyor.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Milyoner hesaplarına yüzde 1.5 vergi önerisi!

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, milyonerlerin hesaplarından kesilecek yüzde 1.5 servet vergisi ile milyonlarca vatandaşın derdinin hızlıca çözüleceğini vurguladı. Kozanoğlu, “Geniş servet vergisi yürürlüğe girdiğinde bu ödeme mahsup edilir” dedi.

Murat Kurum: 5 yılda 1,5 milyon konutu dönüştürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm, diyoruz. Her yıl 300 bin olmak üzere 5 yılda 1,5 milyon konutu dönüştürmek için canla başla çalışıyoruz." diye konuştu.

Uğur Yücelin 1.5 milyon dolarlık evi Haberi

Uğur Yücelin 1.5 milyon dolarlık evi

Ünlü oyuncu Uğur Yücel, 1.5 milyon dolarlık evini  kredi çekmesi için otağına devretti. Uğur Yücel daha sonra evini geri alamadığı gerekçesi ile ortağı İbrahim Ahıskalı'ya dava açtı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; ünlü oyuncu Uğur Yücel, sahibi olduğu Can Sanat Etkinlikler isimli şirketin ortağı İbrahim Ahıskalı'dan şikayetçi olmuştu. Yücel, kredi çekmesi için ortağının üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığını, onun hileli davranışları yüzünden hacizlere maruz kaldığını belirtmişti.

Ortağının şirket adına kesilen çekleri ödemediğini de iddia eden Uğur Yücel, savcılığa gitti. Savcılık, Uğur Yücel'in başvurusunun ardından ortağı Ahıskalı ve şirkete ait çekleri ciroladığı Gazanfer Dirlik hakkında 'Hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçundan dava açılmasına karar vermişti. Yargılama devam ederken, yeni çıkan kanun nedeniyle dosya, Uzlaşma Bürosu'na gönderilmişti.

TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde...