02 / 05 / 2024

UKOM derneği yoluna İSKOM olarak devam edecek!

UKOM derneği yoluna İSKOM olarak devam edecek!

2015 yılında Ukracıty Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, artık yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam edecek.




2015 yılında Ukracıty Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, dün yapılan olağanüstü genel kurul sonucu tüzük değişikliği ile bundan sonra yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam edecek. Gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda üyelerinden aldığı güven oyu ile 3. kez dernek başkanlığına Müyesser Dulundu seçildi.

 

Konuyla ilgili olarak Ödül İstanbul Komşuları Derneği yönetim kurulu başkanı Müyesser Dulundu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


“Çalışmalarımızda 4. yılımıza girdiğimiz kurucu üyesi olduğum ve kurulduğu günden buyana başkanlığını yürüttüğüm UKOM Derneği olarak bugün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü genel kurulda projemizin Özyurtlar Holding bünyesine dahil olmasıyla birlikte yaptığımız tüzük değişikliğiyle bundan böyle Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam etme kararı almış bulunuyoruz. Projenin resmî derneği ve yönetim kurulu olarak inşaatın bu aşamaya gelmesindeki tüm desteği ve emeği için öncelikle Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı sayın Tamer Özyurt’a teşekkür ederiz. 
Derneğimiz; tüzüğümüzde de yer aldığı gibi Ödül İstanbul projesine yatırım yapmış tüm komşularımızın resmi temsilcilik görevini yürütür. Aynı zamanda inşaat sürecimizi takip etmekle birlikte tüm Ödül İstanbul’lu komşularımızla komşuluk ilişkilerini pekiştirmeyi ve sitemizle ilgili her türlü oluşabilecek sorunlara karşı çözüm üretmeyi, proje hayata geçtiğinde de varlığını devam ettirerek tüm komşularımızın haklarını korumaya devam etmeyi hedeflemektedir...”
 


Geri Dön