01 / 05 / 2024

Y&Y GYO faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek

Y&Y GYO faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek

2010 yılının sonunda Yeşil İnşaat Yapı düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş ile birleşen ve dev Innovia Projesini portföyüne katan Y&Y GYO bundan sonra faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek



Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Y&Y GYO)nin Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş yi devralma suretiyle SPK tarafından onaylanan birleşme sonrasında Y&Y GYO, 14.000 konutluk dev Innovia projesini portföyüne katarak faaliyetlerine devam etti.

Y&Y GYOnun 17 Mart 2011 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulunda şirketin isminin Yeşil GYO olarak değiştirilmesi kararı alındı. Yeşil isminin bilinirliğinden yararlanmak ve borsada yatırımcılarına kendini daha rahat ifade edebilmek adına alınan isim değişikliği kararı ile Y&Y GYO bundan sonra faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek.

Y&Y GYOnun isminin Yeşil GYO olarak değişmesi ile birlikte şirketin logosu başta olmak üzere tüm kurumsalı da yenilenecek.

Şirketin gerçekleşen genel kurulunda ayrıca alınan bir diğer karar ile de Yeşil GYOnun Genel Müdürlüğü görevine Işık Gökkayanın devam etmesine, Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Alga, Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına da Mesut Hurielin atanmasına karar verildi.

 


Geri Dön