07 / 07 / 2024

Uludağ, kayak turizmi için kış sezonuna hazırlandı!

Uludağ, kayak turizmi için kış sezonuna hazırlandı!

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Uludağa gelen yerli ve yabancı turistlere sorunsuz bir hizmetin verilmesinin en büyük hedefleri olduğunu söyledi



Harput, Uludağda yaklaşan kış sezonu öncesi, Çarşamba Valilik Binasında Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, emniyet, jandarma, kamu ve özel sektör temsilcileriyle toplantı yaptı.

Harput, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiyenin uluslararası turizm camiasında ciddi bir ağırlığı ve saygınlığı olan Uludağın, kendinden beklenen hizmetleri en iyi şekilde verebilmesi için gereken tedbirlerin alınacağını söyledi.

Uludağ ile ilgili geçmiş yıllarda bazı sorunların gündeme geldiğini belirten Harput, "Bu kış sezonunda sorunların yaşanmaması için gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Uludağa gelen yerli ve yabancı turistlere sorunsuz bir hizmetin verilmesi en büyük hedefimiz. Amacımız gelecek misafirlerimizin Uludağ ve Bursadan mutlu bir şekilde ayrılması" diye konuştu.

Uludağ ile ilgili imar ve bölge planlarıyla ilgili bazı eksiklerin henüz tamamlanmadığına işaret eden Harput, şöyle devam etti:

"Bu çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Uludağın gerek görünüm gerek kullanım gerekse fonksiyon olarak çok daha iyi bir konuma geleceğini biliyoruz. Ancak biz mevcut haliyle ulaşım, elektrik, sağlık, altyapı, barınma ve diğer hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi için arkadaşlarımızla bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Kamuda ve özel sektördeki her arkadaşımızın kendi alanındaki hizmetleri en iyi şekilde yapacağına inanıyorum."
AA


Geri Dön