28 / 04 / 2024

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.



Ankara'nın en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacağı gerekçesiyle kapandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Ankara  Valiliği, hastanenin taşınma çalışmaları nedeniyle poliklinik, hasta yatış, adli vaka gibi hizmetlerin yarından itibaren verilemeyeceğini, Acil Servis’te verilen hizmetlerin de 2 Kasım saat 17.00 itibarıyle sonlandırıldığını açıkladı. Valilik, Ulus Devlet Hastanesi’nin taşınacağı yeni hizmete girecek olan Pursaklar Devlet Hastanesi’nin taşınma sürecinin ardından hizmet vereceğini duyurdu.

Taşınma süreci tamamlanana kadar vatandaşların sağlık hizmetlerini faaliyette olan diğer sağlık kurumlarından alması gerektiğini ifade eden Ankara Valiliği, Pursaklar Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete gireceği tarihin kamuoyuna ayrıca duyurulacağını açıkladı. 


Geri Dön