30 / 04 / 2024

Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı renkli görüntülerle başladı!

Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı renkli görüntülerle başladı!

Bu yıl 7. kez düzenlenen Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 5 Nisan Perşembe Günü (dün) başladı. “7. Yılında, 7. Bahar” konseptinin hakkını veren fuar; züccaciye, ev eşyaları ve çeyiz sektörüne adeta baharı yaşatıyor



400’ün üzerinde firmanın katıldığı Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı, ilk gününde yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan İdeal Home Fuarı’nın, 8 Nisan Pazar Günü’ne kadar, 4 gün içerisinde 30 Binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşması bekleniyor.

Etkinliklerden daha çok “ticaret hacmi” göz dolduruyor
İdeal Home Fuarı,  katılımcı ve ziyaretçi firmalar arasında köprü görevi görerek, amacına ulaşıyor. Fuarı ziyaret eden firmalar, çalışmalarına rehberlik edecek birçok bilgiye ulaşırken, hem satış yapıyor, hem de yeni müşteri ilişkileri kuruyor.

Katılımcılarının yurtiçinde ve uluslararası platformda yeni iş imkanları geliştirmelerine katkı sağlayan Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı, birçok firmanın bayilik ağlarını genişletmesini, yurtiçinde ve yurtdışında yeni atılımlar yaparak, pazar paylarını arttırmasını sağlıyor.

Sır gibi saklanan yeni tasarımlar yoğun ilgi görüyor
Temsilciler fuarda çok fazla ürünü karşılaştırma fırsatı yakalarken, firmaların sunmuş olduğu özel olanaklardan da yararlanıyor ve karlı anlaşmalar imzalıyor. Katılımcı firmaların fuar için özel olarak hazırladığı ve bugüne kadar sır gibi sakladıkları yeni tasarımlar, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Bu yıl ilk kez açılan ve sadece ithal ürünlerin sergilendiği 11. ve 12 haller ise beklendiği üzere dünya trendlerinin “en”lerini biraraya getirerek yenilikçi çözümler sunuyor. Farklı konsept yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesi ile ziyaretçilerini karşılayan 11. ve 12. haller, bu yıl daha da büyüyen İdeal Home Fuarı’nda öne çıkanlar arasında yer alıyor.
 


Geri Dön