28 / 04 / 2024

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.



Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. 40’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren firmanın Umman imzalı parke briket makineleri otomasyon sistemiyle çalışıyor, yüksek dayanıklılık ile estetik açıdan ihtiyaca ve talebe göre tasarlanabiliyor. 

Bir beton briket makinesi saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üreterek projelerde zamandan ve maliyetten tasarruf edilmesinine kolaylık sunuyor.

 Umman Beton dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Beton briket makineleri, kamu ve belediyeler başta olmak üzere yol, peyzaj ve yapı düzenlemeleri projelerinde kullanılıyor.

50 senelik tecrübesiyle beton ve asfalt üzerine çözümler sağlayan Umman Beton Santralleri AŞ, inşaat yapı malzemeleri üretimi alanında tam donanımlı hizmet vermeyi sürdürüyor.

 Umman Beton dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Sektöründe önder beton blok makine üreticilerinden olan firma, Umman kalite ve standartında briket ve parke makineleri üretimine de başladı. Parke üretim tesisi çözümleri yarı otomatik ,manuel ve tam otomatik seçeneklerini barındırıyor.

Tüm bu makineler hidrolik sistemle çalışıyor. Tam otomatik makineleri ihtiva eden beton parke üretim tesislerinde, tesisin her ünitesi birbirine bağlı şekilde ve bilgisayar kontrollü otomasyon sistemiyle işletiliyor.


Geri Dön