28 / 04 / 2024

Ümraniye Antasya Rezidans'ta kişiye özel ödeme kolaylıkları!

Ümraniye Antasya Rezidans'ta kişiye özel ödeme kolaylıkları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatların 380 bin liradan başlıyor...



42 katlı tek blok halinde yaşama geçirilen  Antasya Rezidans  projesinde rezidans daireler, ofisler ve alışveriş merkezi bulunuyor. Proje  Ant Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Rezidans projesi toplam 617 adet konuttan meydana geliyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Ümraniye Antasya Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ant Yapı Antasya Rezidans fiyatları 380 bin liradan başlıyor.


Antasya Residence teslimleri ne zaman sorusuna 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 74 ile 110 metrekare arasında değişiyor.


Ümraniye Antasya Residence projesinde çocuk havuzu, basketbol sahası, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, buhar odası, kafeler, fitness center, oyun alanları, sauna ve otopark gibi imkanlar yer alıyor. 


Ümraniye Antasya Residence adres bilgileri!

Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Antasya Rezidans Ümraniye iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön