29 / 04 / 2024

Antasya Rezidans'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışlar devam ediyor!

Antasya Rezidans'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışlar devam ediyor!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Daire fiyatlarının 380 bin liradan başladığı Antasya Rezidans projesinde teslimlerin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Antasya Rezidans'ta dairelerin alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor...



Antasya Rezidans projesinde üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası yer alıyor.


42 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Antasya Residence projesi toplam 617 adet konuttan meydana geliyor.  Ant Yapı  imzası taşıyan proje İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor.


Antasya Residence ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor.  Antasya Rezidans  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 


Dairelerin büyüklüklerinin 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen Ümraniye Antasya Residence rezidans kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden oluşuyor.


Antasya Rezidans ev fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ümraniye Antasya Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunuluyor.


Antasya Residence satış ofisi

Antasya Rezidans adres: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Antasya Rezidans iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön