28 / 04 / 2024

Ümraniye arsasını Emlak Pazarlama-Sarp İnşaat kazandı

Ümraniye arsasını Emlak Pazarlama-Sarp İnşaat kazandı

Ümraniye Site Mahallesi´ndeki arsanın ihalesini Emlak Pazarlama-Sarp İnşaat kazandı



Emlak Konut GYO, İstanbul Finans Merkezi'ne yakınlığı ile dikkat çeken Ümraniye Site Mahallesi'ndeki 20 bin 714 metrekare büyüklükteki arsanın ihalesinde sonucu açıkladı. Ticaret merkezi arsasının ilk oturumunda 5 teklif alan Emlak konut GYO, kendi kurumu olan Emlak Pazarlama-Sarp İnşaat ortak girişiminden gelen 61 milyon 500 bin TL'lik teklife ´evet´ dedi.
Üzerine ticaret merkezi yapılacak olan arsanın 2.5 emsal değeri olduğu için 51 bin 786 metrekare inşaat yapma izni bulunuyor. İnşaatın yüksekliği serbest olmakla beraber bölgede uygulanacak olan avan projeye göre hareket edilecek. Arsanın plan notlarına göre merkezi iş alanı fonksiyonlu parselli arsa olduğu için üzerinde alışveriş merkezi, yönetim merkezi, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro v.b. sosyal ve kültürel tesis alanları, ticaret, büro, işhanı, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağaza, bankalar, oteller, özel hastane, özel eğitim alanları, katlı otopark v.b. fonksiyonlar yer alabilir.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön