27 / 04 / 2024

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...



Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi projesi bugün itibariyle resmen açılıyor. TRT Haber'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açılış töreni bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları yer alıyor

İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren Ümraniye Millet Bahçesi projesinde bisiklet yolları ve yürüyüş parkurları yer alıyor. 330 bin metrekare alanda hayata geçirilen Ümraniye Millet Bahçesi'nde otopark da mevcut.

Ümraniye Millet Bahçesi'nde voleybol, futbol ve basketbol sahaları, spor tesisi, oyun alanları, seyir kulesi, macera parkı, restoran, büfe, meyve bahçesi, kafe yer alıyor. 

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Ümraniye Millet Bahçesi projesi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuyla ilgili olarak, "Ümraniyeli komşularımızın en sevdiği mekânların başında gelen millet bahçemizi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle hizmete açacağız. Birçok yönüyle örnek teşkil eden bahçemiz, doğa içerisinde sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız için ideal bir adres. Tüm komşularımızı Ümraniye Millet Bahçemizde misafir etmeyi çok isteriz. Bu vesileyle, bu güzel hizmetimizin bir kez daha ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Cumhurbaşkanımızın onurlandıracağı açılışımıza tüm Ümraniyelileri davet ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!


Geri Dön