30 / 04 / 2024

Ümraniye Sarissa İstanbul satılık!

 Ümraniye Sarissa İstanbul satılık!

Firma: AKS Yapı

Proje: Sarissa İstanbul

Yaşamın başladığı Sarissa İstanbul projesi AKS Yapı imzası ile inşa edildi. 14 bin metrekar arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Sarissa İstanbul Evleri lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Ümraniye ilçesinde konumlandırılıyor.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı  Sarissa İstanbul  Ümraniye satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Ümraniye Sarissa İstanbul Evlerinde yer alan dairelerin alanları 49 metrekare ile 259 metrekare arasında değişiyor.


AKS Yapı Sarissa İstanbul Konutları toplamda 5 bloktan meydana geliyor. 2012 yılının Aralık ayında teslim edilmeye başlanan Ümraniye Sarissa İstanbul Konutlarının satış ofisi ile 0216 415 12 10 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Ümraniye Sarissa İstanbul satılık daire fiyatları bilgisinden önce projede yer alan sosyal donatılarından bahsedelim. Sarissa İstanbul'da çocuk oyun alanları, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, fitness merkezi ve spor alanları gibi sosyal imkanlarda yer alıyor.


Ümraniye Sarissa İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında projede olan dairelerin tamamı satılmıştır.  AKS Yapı  Sarissa İstanbul ulaşım bilgilerinin ayrıntıları ise şöyle:


Sarissa İstanbul nerede?

Ümraniye Sarissa İstanbul adres : Turcan Cad. Münevver Sokak No.5 Ümraniye/İstanbul


Sarissa İstanbul Ümraniye iletişim

Telefon: 0216 415 12 10

Web Adresi: www.sarissa.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön