29 / 04 / 2024

Ümraniye'deki imam hatip ortaokulunun temeli 22 Mart'ta atılacak!

Ümraniye'deki imam hatip ortaokulunun temeli 22 Mart'ta atılacak!

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin teşrifleri ile 22 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.



Göreve geldiği 2004 yılından beri yaptığı yatırımlarla Ümraniye’de köklü bir değişimin startını veren Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları ve spor aktivitelerini yürütebilmeleri için okulların bakım, çevre düzenlemesi, ek bina ve yapımı gibi onarım çalışmaları ile birçok okulu yeni görünüme kavuşturarak, eğitim dönemine hazır hale getiriyor. Eğitim alanındaki çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Belediye, ilçeye yeni bir okul daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak adına bir açılış gerçekleştiriyor. 


Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan ve yeni eğitim-öğretim yılında hizmete girecek olan 245 m2 alana inşa edilen İmam Hatip Ortaokulu modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çekiyor. 


Ümraniye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin teşrifleri ile 22 Mart 2015 tarihinde Atakent Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde gerçekleştirilecek.

 



Geri Dön