15 / 05 / 2024

ümraniye okul temel atma töreni

ümraniye okul temel atma töreni

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin teşrifleri ile 22 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni okul!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki yeni okul kazandırmak için hazırlıklara başladı.

Ümraniye Hasan Özaydın İlkokulu’nun temeli atıldı!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Altınşehir Mahallesi’ndeki Hasan Özaydın İlkokulu’nun temel atma töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Ümraniye'ye ilahiyat yurdu ve cami inşa ediliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Semerkand Vakfı Dudullu Şubesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün destekleriyle inşa edeceği İlahiyat Yurdu ve Caminin Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Ümraniye'ye üç okul daha inşa edilecek!

Hayırsever Faik Tanfer’le bir protokol imzalayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Altınşehir, Çamlık ve Yukarı Dudullu mahallelerinde ilkokul inşaatlarına başlanacağının müjdesini verdi.

Ümraniye'ye kültür ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

İlçeye birçok okul kazandıran Ümraniye Belediyesi, Esenkent Mahallesi Muhtarlık, Kültür ve Eğitim Merkezi binasının yapımına başladı. Yeni hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılması hedefleniyor...

Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İHO'nun temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ümraniye'deki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı ile Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Ümraniye Celalettin Ökten Hoca Ortaokulu’nun temeli atılıyor!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Esenşehir Mahallesi’ndeki Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma töreni yarın saat 10:00’da gerçekleşecek...

Çanakkale Lapseki'de tarihi temel kalıntıları ortaya çıktı!

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde depreme dayanıksız olduğu için yıkılan okul binasının yerine yenisinin yapılması için sondaj kazıları başlatıldı. Çalışmalar sırasında tarihi temel kalıntıları ortaya çıktı

Ümraniye'deki 4 yeni parkın açılışı gerçekleşti!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 4 yeni parkın açılışı ve 7 temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce; “Bugünkü Ümraniye geçmişteki Ümraniye’den çok daha farklı” dedi.

ümraniye okul temel atma töreni Haberi

ümraniye okul temel atma töreni

Göreve geldiği 2004 yılından beri yaptığı yatırımlarla Ümraniye’de köklü bir değişimin startını veren Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim almaları ve spor aktivitelerini yürütebilmeleri için okulların bakım, çevre düzenlemesi, ek bina ve yapımı gibi onarım çalışmaları ile birçok okulu yeni görünüme kavuşturarak, eğitim dönemine hazır hale getiriyor. Eğitim alanındaki çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Belediye, ilçeye yeni bir okul daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak adına bir açılış gerçekleştiriyor. 


Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan ve yeni eğitim-öğretim yılında hizmete girecek olan 245 m2 alana inşa edilen İmam Hatip Ortaokulu modern ve işlevsel mimarisiyle dikkat çekiyor. 


Ümraniye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin teşrifleri ile 22 Mart 2015 tarihinde Atakent Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde...