28 / 04 / 2024

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.



Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Şirket faaliyet konusuyla ilgili olarak mesleki, idari destek ve danışmanlık hizmetleri vermek. 3- Her türlü mühendislik ve tasarım hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4- Yabancılar için oturma izni, çalışma izni ve vatandaşlık işlemleri hususunda danışmanlık yapmak ve bu konularda hizmet vermek. 5- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 6- Her türlü gıda ürünlerini, tekstil ürünlerini, otomotiv ürünlerini, elektrikli ve elektronik ürünleri, yapı malzemelerinin dahili ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. Bu ürünlere yönelik e-ticaret siteleri kurarak faaliyet göstermek. 7- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Geri Dön