02 / 05 / 2024

Ünlü analist, dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Gardınızı alın!

Ünlü analist, dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Gardınızı alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda yaşanan hareketliliği değerlendirdi. dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Hazırlıklarınızı tamamlayın! İşte detaylar...



İslam Memiş'in açıklamaları şöyle: "Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları önemliydi. Özellikle faiz vurgusu. Kimse faiz artırımı beklemesin söylemi. Enflasyon problemi yok, hayat pahalılığı var söylemi de önemliydi."

Ünlü analist, dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Gardınızı alın!DOLAR YÜKSELİŞİ SÜRECEK Mİ?

Kritik direnç seviyesinin kırıldığına dikkat çeken Memiş  "Dolar kuru 16,80'e kadar devam ediyor. Bu seviye teknik olarak takip edeceğimiz seviye. 17'li rakamlarda yükselişlerini böyle giderse devam ettirebilir." ifadelerini kullandı

MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRİMİ GELECEK Mİ?

Haber Global'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'ndan bir şey beklemediğini belirten Memiş "Çünkü beklentiyi söyleyince farklı algılanabilir. Yüksek faiz bir söylemle karşı karşıya bırakıyor. Ben bundan sonra Merkez Bankası ile alakalı bir yorumda bulunmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Öngörülerin gerçekleşmediği için hükümetin kendisine farklı bir politika belirlediğine dikkat çeken İslam Memiş, Faiz kararı yorumlamanın bundan sonra anlamı olmadığını belirtti.

İslam Memiş, gram altın için uyardı! İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön