Altın & Gümüş

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Sabırlı olmayacaksanız altın ve gümüş yatırımı yapmayın

Küresel piyasalardaki hareketlilik, birçok yatırım aracında dalgalanmalara neden oluyor. ABD’den gelecek haberlerin önümüzdeki günlerde altın fiyatları üzerinde etkili olması beklenirken, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırımcıları, sabırlı olmayacaksanız altın ve gümüş yatırımı yapmayın diye uyardı

Ekonomideki belirsizlik birçok kişiyi parasını mevduatta tutmaya yöneltiyor. Hangi yatırım aracının daha kazançlı ve güvenli olduğu araştırılırken, küresel piyasalardaki dalgalanmalar da riski artırıyor.

En güvenli yatırım aracı kabul edilen altın da yatırımcıların aklında soru işaretlerine neden oluyor. ABD enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası kararlarının  açıklanmasının ardından önümüzdeki günlerde ons altın fiyatlarında oynaklık yaratması bekleniyor. 

Altın fiyatlarında düşüş devam ederken, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu,  https://x.com/TuncSatiroglu  X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve gümüş yatırımı yapmak isteyenlere tavsiyede bulundu. Şatıroğlu paylaşımında, “Altın yatırımı da risklidir. Uzun yıllar altının ons fiyatı artmamıştır. Benzer şekilde gümüş yatırımı altına göre biraz daha risklidir. Altın ve gümüş yatırımlarınızda vadeniz birkaç yıldan kısaysa para kaybedebilirsiniz. Eğer sabırlı olamayacaksınız altın veya gümüş yatırımı yapmamalısınız” dedi..

İŞTE O PAYLAŞIM
 

ALTIN = HUZURLU YATIRIM

 

Gayrimenkul piyasası 2025'te yükselecek: Önce borsadan sinyal gelecek! 
Motorine 1 lira 50 kuruş indirim geliyor! Sürücülere akaryakıtta müjde: Opet, PO, Shell 10 Eylül 2024 fiyatları!
Bursa ve Samsun’da taksitle konut ve arsa satılıyor!

Asgari ücret net 25 bin TL olacak! 2025 zammı tek tek hesaplandı!